Blog

Pomalá kozmetika podľa MALINNA.

Naša filozofia je jednoduchá. Spočíva vo vytváraní produktov prospešných pre celkové zdravie človeka. Na starostlivosť o pokožku nazeráme komplexne, a teda nie len skrz kozmetické produkty ale aj skrz výživové doplnky určené na starostlivosť o vnútorné prostredie. Veríme, že dobré veci chcú čas. A o tom je pomalá kozmetika.

Pomalá výroba

Dnes je bežné, že kozmetické značky, vytvárajú svoje formuly u dodávateľov, ktoré ich vyvíjajú podľa ich zadania a predstáv. MALINNA° vznikla na základe vlastného bádania. Každý produkt tvoríme sami, v našej výrobni v južných Čechách. Kvalitu ingrediencií testujeme a starostlivo ich vyberáme od farmárov, ktorí majú podobnú filozofiu a kvalita produktov je pre nich poslaním.

Farbu a vôňu produktov MALINNA° tvoria prírodné oleje a bylinné výluhy. Preto sa tieto vnemové vlastnosti produktov môžu mierne meniť v čase v závislosti od konkrétneho zberu. Naše produkty sú vždy čerstvé, vyrábame ich v malých várkach aby si zachovali maximum prospešných látok. Vďaka našim výrobným postupom nemusíme používať konzervanty a plnidlá, produkty tak neobsahujú nič navyše. Len tie najkvalitnejšie prírodné ingrediencie pre zdravie pokožky.

Božská pokožka

Všetky tieto skutočnosti sú dôvod, prečo veríme, že je MALINNA° vo svojom prístupe úplne jedinečná a naozaj prospešná pre pokožku a jej mikrobióm. V kombinácii očistných doplnkov výživy a radikálne prírodnej pomalej kozmetiky je veľká sila, ktorá sa stará o zdravie organizmu zvonku i zvnútra. Pokožka je náš najväčší orgán a každú ingredienciu absorbuje ako huba. Čisté zloženie kozmetiky i doplnkov výživy je preto prioritou. V starostlivosti o pleť aj o naše zdravie preto vyzývame na spomalenie, pozorovanie a trpezlivosť. Nesľubujeme okamžité výsledky za každú cenu, takéto riešenia zväčša nie sú dlhodobo udržateľné. Veríme, že si na naše produkty zamilujete a odmenou vám bude božská pokožka.

Pomalé starnutie

MALINNA° sa vo svojom výskume zameriava na zdravie a vitalitu bunky. Keď hovoríme o spomaľovaní starnutia našim cieľom je spomaliť starnutie na úrovni buniek a mitochondrií. Nielen buniek pokožky ale aj buniek celého tela pretože veríme, že rýchlosť starnutia našej pokožky je daná hlavne tým, aké je naše celkové zdravie. Kvalitná prírodná starostlivosť o pleť je jedným z nástrojov, ktorý nám v tom môže pomôcť. Naše telo tak nezaťažujú konzervanty a syntetické zložky. Rovnako ako starostlivo vybrané prírodné ingrediencie, ktoré prirodzene podporujú jej zdravie a spomaľujú starnutie.

Vychádzajúc zo skúseností, pozorovaní a štúdia mikrobiológie sme presvedčení, že z hľadiska nášho fyzického tela sú mikroorganizmy, vírusy a plesne najväčším nepriateľom zdravej bunky. Radi sa zdržiavajú tam, kde sú čo najmenej ohrozené imunitným systémom: v zle prekrvených oblastiach s poškodenými bunkami. Naše doplnky výživy sú preto zamerané na to aby poskytli telu výživu pre prestavbu organizmu – Elixir Vanilla a Elixir Rosemary a aby oslabovali infekcie – Elixir Mint a Bitter. MALINNA° produkty nie sú liečivá. Sú postavené tak, aby pomohli imunitnému systému správne fungovať.