Blog

Tutorial: Malinna zvýhodnené sety

S krémami v nových airless obaloch sa do ponuky vracajú aj naše sety na jednoduchú, ale veľmi účinnú starostlivosť o zdravie zvonka aj zvnútra.  Sety sú skombinované tak, aby spĺňali potreby rôznych typov pokožky, produkty sú multifunkčné a napĺňajú našu víziu pomalého, holistického prístupu k starostlivosti o zdravie pokožky.

Pravidlá pomalej kozmetiky

Kľúčovou filozofiou MALINNA je minimalizmus s maximálnym účinkom pre zdravie tela a pokožky. Redukujeme počet krokov v procese starostlivosti tým, že používame s láskou vybrané ingrediencie pochádzajúce z ekologického poľnohospodárstva alebo od miestnych farmárov. Vďaka tomu majú maximálne množstvo vitamínov, minerálov, polyfenolov a antioxidantov. Nepoužívame žiadne prídavky, preto je každá zložka našich produktov účinná a má pozitívny vplyv na zdravie pokožky, spomaľuje starnutie a chráni kožný mikrobióm. Dôležitou súčasťou zdravia pokožky je aj starostlivosť o jej vnútorné prostredie, a preto sme vytvorili sety, ktoré obsahujú aj naše elixíry.

Ako si vybrať tú správnu súpravu?

Holistic Care je náš obľúbený set na komplexnú starostlivosť o zdravie pleti zvonka aj zvnútra vďaka Elixíru Mint. Môžete si vybrať z viacerých možností kombinácie produktov a výber krému tak určí, ktorému typu pleti bude najviac prospievať.

Variant Rose Repairing Cream odporúčame pre normálnu, suchú, citlivú, zrelú a inak namáhanú pleť.
Variant Immortelle Anti-ageing cream sa odporúča pre normálnu, citlivú a mastnú pleť so sklonom k akné.
Variant Holistic Care Sensitive, ako už názov napovedá, je určený na komplexnú starostlivosť o normálnu, citlivú, problematickú a mladistvú pleť. Neobsahuje Skin Serum, ale jeho jemnejšiu alternatívu Cleansing Foam, vhodnejšiu pre citlivú a mladistvú pleť.

Essential Care obsahuje všetky odporúčané produkty starostlivosti o pleť vrátane možnosti dvojitého čistenia. Vyberte si z variantov Rose Rapairing Cream alebo Immortelle Anti-aging Cream, ktoré vyhovujú potrebám vašej pleti.