Blog

MALINNA° x  Herba Danubia.

Spájame sily s Herba Danubia, bylinkovou farmou s takmer storočnou tradíciou a vášňou pre prírodu a jej blahodárne účinky na organizmus. 

Herba Danubia sa venuje bio pestovaniu liečivých rastlín, ich spracovaniu od semienka až po hotový produkt tak ,aby zaručili maximálnu kvalitu a účinnosť. 

Lavender & Pine Oil

S radosťou vám prinášame v spolupráci dva jedinečné esenciálne oleje Levanduľa a Borovica v limitovanom počte kusov v 10ml balení. Oba oleje sú súčasťou našich produktových setov tak, aby ste dosiahli maximálne účinky jednotlivých produktov.

Esenciálne oleje si môžete zakúpiť aj ako samostatné Duo Lavender & Pine.

Releasing Duo: Oregano Intensive Cream & Pine Oil

Releasing Duo je vhodné pre tých, ktorí hľadajú úľavu od bolesti svalov a kĺbov. Intenzívny Oregano krém spolu s borovicovým esenciálnym olejom pôsobia protizápalovo a protiinfekčne. Stačí zmiešať malé množstvo krému s niekoľkými kvapkami esenciálneho oleja a naniesť na postihnuté miesto. Tento set je vhodný po športovej aktivite ako úľava na svaly, na masáž stuhnutého svalstva alebo starostlivosť o boľavé kĺby a svaly.

Ako používať:

  • Zmiešajte malé množstvo Oregano krému s 1-3 kvapkami borovicového oleja.
  • Naneste na postihnuté miesto a jemne vmasírujte.
  • Opakujte pravidelne pre optimálne výsledky.

Tip na podporu: Raz týždenne použite pred touto procedúrou MALINNA° Body Serum, ktoré prečistí jemné kapiláry a umožní lepšie prekrvenie.

Calming Trio: Lavender Sensitive Cream, Skin Serum Lavender & Lavender Oil 

Tento set produktov je vhodný pre tých, ktorí si radi doprajú relaxačnú večernú rutinu s vôňou levandule. Produkty sú určené na starostlivosť o pokožku tváre a dekoltu, taktiež na uvoľnenie svalov a napätia v oblasti krku, trapézov a horného chrbta. Skin Serum Lavender čistí pokožku, odstraňuje odumreté bunky a podporuje hojenie. Lavender Cream je ideálny pre citlivú pokožku s ukľudňujúcimi, tonizujúcimi a regeneračnými účinkami. Levanduľový olej uvoľní napätie v svaloch.

Ako používať:

  • Na navlhčenú tvár, krk a dekolt naneste malé množstvo Skin Serum Lavender. Kruhovými pohybmi vytvorte aktívnu penu a vmasírujte. Následne opláchnite.
  • Na mierne vlhkú pokožku tváre nanesieme malé množstvo Lavender Cream.
  • Podobným spôsobom s kvapkou levanduľového esenciálneho oleja v kréme si premasírujte krk, trapézy a horný chrbát.

Benefity

Po tejto jednoduchej domácej procedúre sa budete cítiť nielen fyzicky osviežení ale aj psychicky uvoľnení. Levanduľový esenciálny olej pôsobí ukľudňujúco na nervový systém a pridáva k rutine príjemný relaxačný efekt pre pokojný spánok. 

Sety sú dostupné na priamy nákup v našej kamennej predajni v Bratislave. V prípade záujmu o zaslanie olejov a ich setov kuriérom, nás neváhajte kontaktovať na store@malinnaproducts.com.