Blog

Tri mesiace v karavane, tri mesiace s MALINNA°.


Zuzana Štefanides má za sebou tri mesiace strávené na cestách v karavane so svojou rodinou. V dnešnom blogu sa s nami delí o praktické rady a tipy. Ktoré z našich produktov jej uľahčili cestovanie sa dočítate nižšie.

,,Malinnu používam už dlho, tento rok to budú 2 roky. 2 roky elixírov, 2 roky šampónu, na ktorý si vlasy po čase zvykli, 2 roky, kedy mi v kúpeľni netreba (skoro) nič iné.

Začiatkom roka sme strávili 3 mesiace v karavane a úprimne, kozmetickú taštičku som mala zbalenú najrýchlejšie zo všetkého. Stačilo mi len znásobiť veci, ktoré doma máme. Do zásoby. Niečo sa mi do batožiny nezmestilo, ostalo doma a na cestám mi chýbalo. Niečo sme používali tak často, že sa z toho stal náš malý interný fór. A niečo sa mi rozbilo a musela som to zvládnuť bez toho. Ale pekne po poriadku..”

Na cesty som nám zbalila:

Body Serum

/ Rovno dve fľašky. Okrem tela ho používam aj na vlasy a aj keď si syn s manželom umývajú vlasy iba vodou, chcela som si byť istá, že nám všetkým vydrží. V karavane sme ho používali často aj ako mydlo na ruky. Veľkou výhodou sér od Malinna je to, že sa môžu používať aj na miestach, kde je používanie šampónov a telových gélov zakázané. Napríklad na verejných sprchách pri plážach. Ich zloženie je čisté.

Skin Serum Rose

/ Čistím si ním tvár ráno aj večer a na tri mesiace mi jedna fľaštička bohato stačila.

Oral Spray

/ Oral Spray mal na našej ceste premiéru. Manžel trpí na afty, obzvlášť po zmene prostredia a vody a tak používal Oral spray ako preventívne, tak akútne. Pomohol nám aj keď sme boli chorí a bolelo nás v hrdle. Striekali sme si ho do neho priamo.

Skin Toner + skoro plný Skin Toner Refill je môj najobľúbenejší produkt, často ho nosím so sebou v kabelke a striekam ho na všetko. Už je vám asi jasné, kde vznikol náš interný vtip.

  • Skin Toner na pleť.
  • Skin Toner na krém, nech sa lepšie rozotieranie.
  • Skin Toner na vlasy namiesto kondicionéru (po troch mesiacoch som sa však tešila domov na klasický tubičkový, len Skin Toner mi nestačil).
  • Skin Toner na menšie zranenia.
  • Skin Toner na spálenie pokožky ako od slnka, tak z vody (počas cesty sa mi podarilo vyliať si na ruku vriacu vodu).
  • A moja obľúbená časť, nastriekať ho na vatovú tyčinku a vydezinfikovať ňou nos v prípade prechladnutia.

Elixir Vanilla

/ Ak sa mám rozhodnúť pre jeden pre jeden elixír, je ním Vanilla. Má v sebe veľa vitamínov, minerálov a podporuje prirodzenú obranyschopnosť kože a chutí mne aj synovi.

Immortele Intensive Cream

/ Krém sa mi, na moje velké sklamanie, rozbil. V lietadle vrchnáčik a kým som si ho stihla presunúť do náhradnej nádobky, rozbil sa mi aj od krému upatlaný a klzký kelímok.

Čo som nezbalila a chýbalo nám:

Cleansing Foam

/ Nezbalila som a úprimne ľutovala. Vďaka tvorítku na penu stačí zmiešať sérum (pleťové alebo telové) s destilovanou vodou a vydrží tak oveľa dlhšie.

Cleaning Concentrate

/ Nechcelo sa mi, nezmestil sa, mala som pocit, že ho nepotrebujeme, neviem. Presný dôvod si už nepamätám, plná fľaška Cleaning Concentrate však ostala doma. Pritom mi príde, že je používanie čo najekologickejších prostriedkov v karavane ešte dôležitejšie, než ich používanie doma. Píšem si hneď na začiatok a nabudúce zabalím.


MALINNA° na cestách? 10/10.


Čisté, funkčné, multifunkčné a, neverila som, že to niekedy napíšem, v plaste. Väčšina výrobkov je nerozbitná, a to sa na cestách sakra hodí!