Blog

Skladovanie produktov MALINNA°.

V produktoch MALINNA° sú všetky zložky 100% prírodného pôvodu. Ich čisté zloženie spôsobuje, že sa z času na čas môžu správať inak ako sme bežne zvyknutí pri konvenčnej kozmetike a doplnkoch výživy.

Majú tendenciu reagovať na zmeny teploty, ktoré môžu nastať pri nesprávnom skladovaní, alebo pri ich prevoze počas zimných mesiacov.

Tekuté produkty milujú teplo.

Hlavne v zime. Preto ich odporúčame skladovať na teplom mieste. Všetky tekuté MALINNA° produkty, vrátane elixírov, sú obzvlášť citlivé na chlad. Ten môže zapríčiniť zmenu ich konzistencie, následkom čoho sa v nich môžu vytvoriť zhluky a zrazeniny.

Ak nájdete elixír v takomto stave, ponorte ho do horúcej vody (90°C) na 20min, fľašku poriadne premiešajte a zhluky sa rozpustia. Kvalita produktu zostáva nemenná.

Krémy preferujú chlad.

Chlad je konzervant, preto, ak krém dlhšie nepoužívate, skladujte ho v chladničke.

V prípade vyššej teploty skladovania krému môže dôjsť k oddeľovaniu jednotlivých zložiek. Na kvalitu krému nemá takáto zmena vplyv. Krém ľahko vrátite do pôvodného stavu dôkladným premiešaním drevenou paličkou alebo špáradlom a uschovaním v chladničke.

Zaujímavosťou je..

..že čím sú naše produkty redšie, tým sú koncentrovanejšie. Ak chceme docieliť hustejšiu konzistenciu šampónu, alebo lepšiu penivosť Cleansing Foam, pridáme do nich destilovanú vodu.