Blog

Elixir Rosemary: doplnok nielen pre zharmonizovanie nervovej sústavy.

Elixir Rosemary je výživový doplnok, ktorý je vhodné zaradiť do svojej diéty spolu s ostatnými elixírmi MALINNA°. Kedy a prečo ho užívať a tiež ako ho kombinovať sa dozviete ďalej v blogu.

Elixir Rosemary je produkt zameraný predovšetkým na harmonizáciu nervovej sústavy a zlepšenie kognitívnych funkcií. Podobne ako Elixir Vanilla, dopĺňa telu mikronutrienty obsiahnuté v prítomných olejoch a soliach. Tie napomáhajú regenerácii buniek, lepšiemu vylučovaniu toxínov z tela a tiež pomáhajú organizmu zbaviť sa infekcií, ktoré môžu byť príčinou rôznych, aj skrytých zápalov v tele.

Je postavený na konopnom oleji, extrakte z konopných kvetov a extrakte z rozmarínu. Prečo sme vybrali práve tieto rastliny? Ich účinky na vnútornú rovnováhu a harmóniu psychického tela sa vzájomne násobia a dopĺňajú. Je dostupných mnoho štúdií k jednotlivým olejom, ktoré sa zaoberajú práve týmito účinkami nami vybraných rastlín.

Pre koho je Elixir Rosemary určený?

  • Ak ste v dobrej fyzickej a psychickej kondícii a chcete si udržať tento stav čo najdlhšie.
  • Ak ste vystavený dlhodobému stresu a podávate fyzické, či mentálne výkony.
  • Prechádzate psychicky náročným obdobím.
  • Trpíte bolesťami, ktorých pôvod neviete identifikovať.
  • Podstupujete náročnú liečbu.
  • Prekonali ste Covid-19.
  • Pociťujete pokles energie.
  • Ste senior.

Kedy Elixir Rosemary užívať?

Elixir Rosemary je optimálne užívať raz denne, a to večer pred spaním. Existujúce štúdie k jednotlivým zložkám a spätná väzba časti užívateľov pozorovala uvoľňujúce účinky. Malá časť užívateľov pocítila energetické nabudenie. Ak by ste patrili do tejto skupiny, je vhodnejšie užívať elixír ráno. Takisto ako všetky elixíry, je možné užívať ho dlhodobo.

Ako zaradiť Elixir Rosemary do MALINNA° rutiny?

V prípade, že už máte s ostatnými elixírmi skúsenosť, môžete postupovať intuitívne. Ak oceníte návod, je optimálne deň začať Elixirom Mint alebo Bitter (ku ktorým môžete primiešať Elixir Vanilla). Počas dňa môžete piť Elixir Vanilla (medzi jedlami alebo minmálne 15 min pred jedlom alebo 1 hodinu po jedle). Elixir Rosemary si dajte večer pred spaním.

Ktoré elixíry mám mať doma, ak chcem pokryť čo najväčšiu škálu účinkov?

Optimálne je mať doma kombinácie Elixir Mint + Elixir Vanilla / Bitter + Elixir Vanilla / Bitter+ Elixir Rosemary. Aj z hľadiska variability je vhodné rôzne kombinácie obmieňať alebo ich užívanie zvoliť podľa obdobia alebo zdravotných, či iných životných okolností (napr. tehotenstvo).