Doprava a platba

DOPRAVA

Vašu objednávku vám doručíme kuriérom alebo si ju môžete vyzdvihnúť osobne na zvolenom odbernom mieste Zásielkovne alebo bezplatne v našom MALINNA° shope v Bratislave.

Bezplatný osobný odber v MALINNA° shope v Bratislave (SR)

Osobný odber v našej kamennej predajni MALINNA°

MALINNA store

Klemensova 1
811 09 Bratislava


Do 24hod od vybavenia vašej objednávky vás budeme kontakotvať SMS správou.

Osobný odber v časoch:

pon-pia / 10-18
so / 10-13
pauza 1330-1400

Osobný odber v predajni Charaktery Design Store na adrese
Charactery Design Store

Milady Horákové 13
Praha 7
Česká republika

Po obdržaní SMS s oznamom o vybavení Vašej objednávky si objednávku môžete prevziať v predajni.

po-pá / 11-19

google.map

Doručenie kuriérom na Slovensku, v Českej republike a krajinách EU

Slovensko a Česká republika: Doručujeme na celom Slovensku a v Českej republike prostredníctvom kuriéra najneskôr do 3 pracovných dní od vybavenia objednávky (dosatnete upozornenie mailom). Objednávku spracujeme a vybavíme zväčša do 24hod od jej prijatia. Následne je expedovaná a doručená do 2-3 pracovných dní. V prípade akcií alebo veľkých sviatkov sa dodacia doba môže predĺžiť. O čase doručenia budete informovaný kuriérskou službou. Cena doručenia je 3,- EUR s DPH.

Krajiny EU (vrátane Veľkej Británie): Doručujeme v rámci EU prostredníctvom partnerských kuriérskych služieb. Cena prepravy je kalkulovaná na základe hmotnosti zásielky a krajiny doručenia. Cena sa kalkuluje v nákupnom košíku pred zaplatením.

Osobný odber prostredníctvom Zásielkovne na Slovensku a v Českej republike

Tovar si môžete nechať doručiť na Vami zvolené odberné miesto Zásielkovne. Tovar expedujeme do 24 hod od prijatia objednávky. Tovar je dodaný na odberné miesto najneskôr do 3 dní od expedovania. Počas sviatkov a akcií sa môže dodacia doba predĺžiť. O doručení na odberné miesto budete informovaný Zásielkovňou. Cena doručenia prostredníctvom zásielkovne je 4,5EUR s DPH.

PLATBA

Platba kartou

Za nákup môžete zaplatiť pohodlne kartou alebo prevodom v EUR alebo CZK. Menu si vyberiete v pravom hornom rohu na hlavnej lište. Platba v EUR je sprostredkovaná platobnou bránou Stripe. Platba v CZK je sprostredkovaná platobnou bránou GoPay. Akceptujeme karty VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Na ďalších spôsoboch platby pracujeme.

Faktúra online

Faktúru za nákup vám pošleme elektronicky emailom. Aj týmto malým krokom spolu s vami minimalizujeme dopad na životné prostredie.