Blog

Antioxidanty novej generácie: Čo je ORP a prečo na ňom záleží?

Každý deň naše telo čelí oxidačnému stresu. Tento proces je spôsobený voľnými radikálmi – nestabilnými molekulami, ktoré môžu poškodzovať naše bunky a urýchľovať starnutie. Ako môžeme tento proces zvrátiť? Odpoveďou sú antioxidanty. Avšak nie všetky antioxidanty sú rovnaké a odlišujú sa oxidačno-redukčným potenciálom (ORP), čo je potenciál látky neutralizovať voľné radikály.

Produkty, ktoré obsahujú látky s negatívnym ORP, majú schopnosť pôsobiť ako silné antioxidanty. Čím je hodnota ORP nižšia (v záporných hodnotách), tým väčší je potenciál látky neutralizovať voľné radikály. Naše elixíry s ORP až -200 mV preto pôsobia mimoriadnou silou v boji proti oxidačnému stresu. To, čo robí výnimočnými všetky naše produkty, je ich schopnosť nielen chrániť vaše bunky, ale aj podporovať regeneráciu celého organizmu.

Čo robí naše elixíry tak účinnými?

V dnešnom svete je naše telo neustále vystavené toxínom, znečisteniu a stresu. Tieto faktory spôsobujú, že voľné radikály v našom tele pôsobia deštruktívne – urýchľujú starnutie, prispievajú k vzniku zápalov a môžu byť dokonca spojené s vývojom závažných ochorení. Antioxidanty však dokážu tento proces zvrátiť.


Naše elixíry aj vďaka šetrnému spracovaniu vstupých surovín si zachovávajú svoje prirodzené vlastnosti a vysoký antioxidačný potenciál. Týmto spôsobom dokážu efektívne neutralizovať voľné radikály, chránia tak bunky pred poškodením a podporujú ich regeneráciu.Ponúkajú komplexnú starostlivosť o zdravie a rovnováhu organizmu. Sú úplne prírodné a neobsahujú syntetické prísady. Pri pravidelnom užívaní môžete pocítiť nárast energie, zlepšenú regeneráciu a celkový pocit vitality.

Spojte sa s prírodou

Naša filozofia je jednoduchá: veríme, že príroda nám poskytuje všetko, čo potrebujeme na to, aby sme boli zdraví. Preto sú naše produkty vyrobené z tých najčistejších organických ingrediencií. Každá fľaška elixíru je plná sily prírody, ktorú sme spracovali tak, aby bola čo najúčinnejšia pre vaše telo.


Chráňte svoje zdravie s prírodnými produktmi, ktoré ponúkajú viac než len podporu imunity – ponúkajú ochranu buniek, revitalizáciu a rovnováhu v tele. Vaše telo si zaslúži len to najlepšie.

Ktorý elixír je pre vás vhodný?

Ak ste v užívaní našich elixírov nováčik, odporúčame začať s Elixirom Mint. Jeho zloženie je ideálne na úvod do sveta našich produktov. Elixir Mint jemne čistí cievny systém, pôsobí protizápalovo a zároveň podporuje celkovú vitalitu. Pre lepšiu mineralizáciu tela ho môžete kombinovať s Elixirom Vanilla, ktorý dopĺňa minerály a podporuje regeneráciu.
Pre tých, ktorí už majú skúsenosti alebo po absolvovaní kúry s Elixirom Mint, odporúčame prejsť na silnejší Bitter. Ten je ideálny počas náročných období, keď potrebujete extra podporu. Bitter má silné protizápalové účinky, obsahuje vysoké množstvo vitamínu C a posilňuje obranyschopnosť organizmu.


Pre pokročilejších užívateľov je tu náš najsilnejší produkt – Elixir Rosemary. Tento elixír má najvyšší antioxidačný potenciál a je skvelým doplnkom výživy pri riešení rôznych zdravotných problémov. Jeho účinky sú vhodné najmä pre tých, ktorí potrebujú výraznú podporu počas liečby alebo regenerácie.