Blog

MALINNA° x wildmoon – Jedinečná přírodní péče na tělo pro maminky a děti.

Když se spojí lokální love brandy je jasné, že musí vzniknout něco jedinečného.
MALINNA° je průkopnickou slovenskou značkou přírodní kosmetiky, která tvoří produkty na bázi těch nejkvalitnějších přírodních solí, rostlinných a esenciálních olejů tak, aby měly pozitivní vliv na obranyschopnost pokožky a organismu.
Wildmoon nabízí kurátorský výběr produktů etických značek pro mámy a děti, kde najdete místo klasické výbavy udržitelné niche essentials, které je radost používat. Pro všechny, kteří se chtějí obklopit věcmi, co mají smysl.

Zakladatelka MALINNA°, Dominika Doniga, čeká své druhé dítě a tak měla přirozenou touhu ukázat, jak skvělé jsou produkty MALINNA° v péči o citlivou dětskou pokožku. Rozhodla se proto oslovit wildmoon: “Wildmoon je pro mě víc než brand. Líbí se mi, jak Tereza dokázala okolo značky vytvořit komunitu, která jí důvěřuje. Pro mě, jako mámu, je těžké se zorientovat na trhu a hledat na internetu je pro mě časově náročné, raději tento čas věnuji své dceři. Na wildmoon je všechno po ruce a zároveň vím, že kdybych potřebovala poradit s výběrem, tak na druhé straně je někdo, kdo to s ochotou udělá.”

Tereza se okamžitě nadchla “My milujeme spolupráce a když přišla nabídka MALINNY, bylo to jasné YES:). MALINNA° je pro nás nejkrásněji vizuálně pojatý brand na českém i slovenském trhu, navíc s obohacujícím obsahem pro zákazníka. Od začátku spolupráce má také skvělý tým lidí, pro který není nic problém.”

V řadě produktů MALINNA° x wildmoon Tangerine, s hravou kombinací esencí mandarinky a gerania, najdete univerzální tělovou pěnu Cleansing Foam Tangerine vhodnou na očistu pokožky dětí i dospělých. Používá se také k čistění obličeje, mytí jemných dětských vlásků, intimní hygienu nebo očistu rukou venku a na cestách, bez přístupu k vodě. Mytí pěnou je navíc zábavné pro děti a okamžitě se stane oblíbeným rituálem.

Doplňuje ho koncertovaný produkt Body Serum Tangerine pro dospělé, který je možné používat přímo na tělo během sprchování, kdy proniká hluboko do pokožky, hloubkově čistí, detoxikuje, působí proti akné a díky esenci z mandarinky uklidňuje mysl a zlepšuje náladu. Body Serum navíc slouží jako koncentrát, kterým jednoduše doplníte dětskou pěnu nalitím malého vyznačeného množství do lahvičky Cleansing Foam a doplněním měkké či destilované vody.

Limitované produkty wildmoon x MALINNA° si můžete zakoupit na e-shopu wildmoon a v kamenné prodejně MALINNA° store.