Blog

Tehotenstvo: príprava

Denne dostávame množstvo otázok, ktoré súvisia práve s touto krásnou a aj veľmi zodpovednou fázou nášho života. Preto som sa rozhodla zozbierať naše skúsenosti a tiež skúsenosti našich mamičiek, ktoré používali MALINNA° produkty pred otehotnením, aj počas neho a dávajú ich aj svojim detičkám s rôznym zámerom.

Nedarí sa nám otehotnieť.

Príčin prečo – od fyzických, psychických až po duchovné – môže byť nespočetné množstvo. MALINNA° pomáha riešiť problémy fyzického tela na biochemickej úrovni. Naša zdravotná a fyzická kondícia však priamo vplýva aj na našu psychiku a úroveň našej energie. Je čas, aby sme sa naučili vnímať vlastný organizmus ako jeden celok, kde všetko so všetkým súvisí (a bohužiaľ tento fakt častokrát aj moderná medicína prehliada). Tiež je dôležité pozorovať, ako stav našej fyzickej kondície vplýva na náš duševný, duchovný, sociálny a energetický stav.

Základom je čisté telo.

Čistý organizmus ja veľmi neurčitý pojem, no v našom ponímaní ním myslíme telo zbavené infekcií resp. odolné voči infekciám, keďže sme im denne vystavovaní. Miliardy baktérií a parazitov, ktoré živíme v našom tele, do neho vylučujú množstvo odpadu ako produkt vlastného metabolizmu. Tento môže byť pre telo viac či menej toxický a vyvolávať alergické reakcie. Ďalší odpad, ktorý zvyšuje zápalovosť v celom organizme, je práve v našich cievach. Sú to rôzne zhluky tukov, minerálnych látok, ktoré sa nevedia vstrebať a tiež iných prvkov, ktoré telo nevie zo systému vylúčiť. Cievy postupne kôrnatejú, upchávajú sa, a tam, kde organizmus nie je dobre prekrvený, nie je ani dobre vyživovaný a imunitný systém tu nemôže plnohodnotne pracovať. Takto sme práve pripravili ideálne prostredie pre zápaly. Hoci na tehotenstvo sa chystáme zväčša v čase, keď je naše telo ešte v relatívne dobrej kondícii, aj zmienené príčiny môžu zapríčiniť zníženú schopnosť otehotnieť. 

3 mesačná intenzívna detoxikačná kúra s MALINNA° Elixir Mint.

Ak ste Elixir Mint ešte neužívali, začnite postupne. Prvých pár dní 1/2 pipety do pohára s mäkkou vodou – ideálne na prázdny žalúdok. Dávku zvyšujte každých 5 dní až kým sa nedostanete na 2-3 plné pipety denne. Toto robte po dobu troch mesiacov. Ideálne je, ak sa váš partner pridá k vám. 

4. mesiac: pridajte MALINNA° Elixir Vanilla pre doplnenie vstrebateľných minerálov a vitamínov organického pôvodu.

Pokračujte v užívaní MALINNA° Elixir Mint v množstve raz denne plná pipeta na prázdny žalúdok. Pridajte MALINNA°Elixir Vanilla 1 plná pipeta 1-3x denne zriedená do pohára s mäkkou vodou. Museli by sme skonzumovať množstvo stravy, aby sme z nej dokázali získať potrebné minerály, ktoré sú kľúčovou zložkou mnohých procesov v tele. MALINNA° Elixir Vanilla preto pokojne môžeme zaradiť do kategórie superfood. Odporúčame ho užívať opäť aj partnerovi. Pri tomto dávkovaní oboch elixirov môžete ostať už aj počas tehotenstva a kojenia. 

Prekonali ste závažné ochorenie, navštevovali exotické krajiny alebo trpíte parazitmi, či chronickými bakteriálnymi ochoreniami?

MALINNA° Bitter je výživový doplnok, ktorý napomáha zvládnuť práve obdobné prípady. Obsahuje oleje známe svojimi výraznými antivirálnymi, antibakteriálnymi a antifungálnymi vlastnosťami. Je určený na občasné kúry alebo dlhodobé užívanie v malých dávkach v širších časových úsekoch. 

A alfa omega – strava a životný štýl.

Verím, že naši fanúšikovia sú už natoľko uvedomelí, že ani nemusíme spomínať, ako dôležité je nefajčiť, nepiť alkohol, nejesť procesované potraviny a polotovary. Namiesto toho sa zdravo a pravidelne hýbte, jedzte stravu pripravenú z kvalitných surovín, pite kvalitnú vodu! A hlavne na seba netlačte. Určite robíte svoje maximum.