Blog

Shampoo Clary Sage – nielen šampón na vlasy.

MALINNA° Shampoo Clary Sage nepozná kompromis v zložení. Je vegánsky, neobsahuje syntetickú chémiu a je zložený len z organických olejov, esencií a prírodnej soli. 

Šampón je zabalený v plastovom obale vyrobenom zo 100% recyklovaného a ďalej recyklovateľného plastu

Pení, hĺbkovo čistí a vyživuje.

Pri jeho vytváraní sme použili oleje, ktoré majú po zmydelnení vysokú penivosť. V olejoch sú živiny, obzvlásť vstrebateľné minerálne látky, ktoré prispievajú k obnove vlasov, vlasových korienkov a pokožky hlavy. 

Ako ho použiť?

Ako bežný šampón ho môžete používať každý deň. Intenzívne sme pracovali na tom, aby napriek tomu, že je absolútne čistého prírodného zloženia, nezanechával vlasy ťažké. Samozrejme, najlepší efekt dosiahnete, ak žijete v oblasti s mäkkou vodou alebo máte na hlavnom prívode vody nainštalované filtračné zariadenie. Tvrdá voda totiž reaguje so zmydelnenými olejmi. Tento problém sme sa však snažili do maximálnej miery odstrániť správnym pomerom prírodných solí. 

4 produkty pre dokonalú starostlivosť o vaše vlasy

Ku korienkom hlavy naneste MALINNA° Skin Serum Rose, alebo Lavender a nechajte pôsobiť niekoľko minút. Nevstrebanú časť opláchnite. Následne vlasy umyte šampónom MALINNA° Shampoo Clary Sage. Vlasy osušte a párkrát prestriekajte MALINNA° Skin Tonerom pre lepšie rozčesávanie, ochranu, výživu a úpravu vlasov. Ak vaše vlasy stratili kvalitu, prípadne vám výrazne začali padať, treba im dopriať výživu aj zvnútra. MALINNA° Elixir Vanilla bude mať na svedomí výrazné zlepšenie kvality vašich vlasov už po niekoľkých týždňoch.

Nielen na vlasy!

Aj tento produkt má multifunkčné využitie. MALINNA° Shampoo Clary Sage môžete pokojne používať ako sprchovací gél vysokého štandardu.

Komu je určený?

MALINNA° Shampoo Clary sage je tak pre deti, ako aj pre dospelých. Jeho používaním sa postupne zharmonizuje koža vašej hlavy a bude sa správne premasťovať. Odporúčame ho na zdravú pokožku, no je rovnako šetrný aj pri lupinatej, ekzematickej, či psoriatickej pokožke.