Blog

Cleansing Foam: Zdravie, udržateľnosť a multifunkčnosť v jednom produkte.

S hrdosťou uvádzame dlhoočakávaný produkt Cleansing Foam, ktorý spĺňa všetky atribúty kozmetiky najvyššieho štandardu: má pozitívny vplyv na stav vašej pleti, obal je možné využiť opakovane a produkt samotný má množstvo rôznych použití.

Zdravie a bezpečnosť na prvom mieste.

Ako všetky MALINNA° produkty, ani naša novinka neobsahuje nijaké syntetické chemikálie. Zloženie je opäť výlučne zo surových organických vysoko-kvalitných olejov, solí a esenciálnych olejov. Tieto všetky spracujeme a výsledkom je unikátna zmes s antibakteriálnymi vlastnosťami, ktorú následne riedime destilovanou vodou. Zo všetkých zložiek vyzdvihneme Nimbový olej (Azadirachta Indica Oil) a Karanja olej (Pongamia Glabra Seed Oil). Sú bohaté na mastné kyseliny, limonoidy, vitamín E, triglyceridy, vápnik a antioxidanty. Zároveň majú silné antibakteriálne vlastnosti. V kozmetike sa používajú na:

  • stimuláciu tvorby kolagénu
  • podporu liečby akné
  • podporu hojenia rán a vredov
  • hydratáciu pokožky a redukciu vrások

Životné prostredie nám nie je ľahostajné.

A preto sme zvolili opäť fľašu, ktorá je vyrobená zo 100% recyklovaného a taktiež recyklovateľného plastu. Speňovač však z dôvodu kombinácie materiálov recyklovať nemôžeme. Preto pevne veríme, že využijete možnosť fľašu opätovne využiť a budete si penu pripravovať sami podľa návodu na etikete. Stačí ak po prvú rysku nalejete váš obľúbený Body Wash & Shampoo, Skin Serum Rose, Skin Serum Lavender, alebo dokonca Shampoo Clary Sage. Zvyšok fľašky doplňte destilovanou vodou z lekárne, alebo drogérie, prípadne s vodou z reverznej osmózy. Produkty neodporúčame riediť bežnou vodou. Minerály, či iné látky môžu s nimi reagovať a ovplyvniť ich vlastnosti.

Nielen na odličovanie a čistenie pleti.

Cleansing Foam použite ako prvý krok pred akoukoľvek ďalšou pleťovou procedúrou. Pleť vyčistí nielen od prachu, potu a iných nečistôt na povrchu a v póroch, ale aj od vodou umývateľného make-upu. Následne môžete aplikovať Skin Séra, Skin Toner a Face Cream Rose. To však nie je všetko čo táto skvelá pena dokáže. Vyskúšajte ju ako:

  • mydlo na umývanie rúk
  • úspornejšiu verziu sprchového gélu
  • intímnu hygienu po použití WC (naneste na toaletný papier)
  • mydlo do prírody bez prístupu k vode
  • penu na holenie